16. novembar - međunarodni Dan tolerancije

Članovi Kluba mladih Stvaralačkog centra za decu i mlade “Maštalište” obeležili su 16. novembra u Zrenjaninskoj gimnaziji međunarodni Dan tolerancije akcijom “Živi bili komšija !” i promocijom projekta obuke mladih za tolerantan život pod nazivom "Multiplikacija - živeti tolerantno".

Posledice višegodišnje saradnje "Maštališta" sa fondacijom “Save the Children” efektna je ilustracija potrebe za stručnim i kontinuiranim vaninstitucionalnim obrazovnim radom sa decom i mladima, a učešće u realizaciji programa "Multiplikacija - živeti tolerantno"

Dnevni boravak
Multiplikacija - živeti tolerantno


 
praktična je realizacija inicijative za povezivanje sa obrazovnim institucijama u cilju vaspitavanja mladih u duhu tolerancije. “Maštalište” ovaj program realizuje u saradnji sa Zrenjaninskom gimnazijom, nevladina organizacija i srednja škola postali su ravnopravni partner u obrazovanju mladih, a reč je o mrežnom projektu u kojem, uz koordinaciju Gradjanskog fonda "Panonija" iz Novog Sada i podršku Fondacije za decu "Pestalozzi" iz Švajcarske, učestvuju obrazovne organizacije i klubovi mladih iz 8 gradova Vojvodine.

   
 
 
Copyright © 2006 Dečji stvaralački centar Maštalište. All Right Reserved.