Klub mladih je mesto gde provodimo svoje slobodno vreme radeći korisne stvari.
Mnoge akcije u nasem gradu započele su baš u ovom klubu. Ipak, osnovna ideja koja nas vodi je afirmacija različitosti - socijalne, nacionalne, konfesionalne, polne ... i svake ostale.

Jednostavno- različiti smo lepši!!!

Dnevni boravak
Multiplikacija - živeti tolerantno


 

 

 


 Vršnjački seminar 2011.

U OŠ „Servo Mihalj“ u Mužlji počele su vršnjačke radionice za članove Učeničkog parlamenta. >>>
 


Veče Japana u Maštalištu

U ponedeljak, 27. decembra, u susret Novogodišnjim i Božićnim praznicima, se u |"Maštalištu" proslavilo veče Japana, ili takozvana Japanska Nova godina (Shogatsu) u okviru radionica opšte kulture. >>>

 

 


Mesto gde mladi uz zabavu provode vreme sa svojim vršnjacima, ali je klub prvenstveno mesto gde oni otkrivaju svoje stvaralačke kvalitete i lepotu zajedničkog života.

U klubu, mladi mogu da učestvuju u različitim radionicama prvenstveno prema svojim interesovanjima. Članovi, takođe, imaju priliku da istraže svoje sposobnosti i da organizuju različite akcije u gradu i okolini.

 


Akcije u 2008. godini:

Festival različitosti 2008 - Od 16. do 19. juna 2008. TEEN NET klub Zrenjaninske gimnazije organizovao je po drugi put Festival različitosti. Festival je nastao kao rezultat aktivnosti u okviru mrežnog projekta „Multiplikacija-živeti tolerantno“.

 


Akcije u 2006. su bile:

Festival različitosti - Život je šareni ćilim

“Razlika ne ujeda“

 


Akcije u 2005. su bile:

Dani evropske baštine posvećene zemlji (17. Septembar): na glavnom trgu u gradu članovi „Maštališta“ su pravili origami figure, gradili „ekološku“ kuću i igrali se glinom.

Svetski dan srca (25. Septembar): srednjoškolci su organizovali kviz za osnovce na temu zdravog života.

Međunarodni dan tolerancije (17. Novembar) u centru grada sprovedena je anketa o toleranciji, lepljeni su plakati i deljeni leci u kojima se poziva na toleranciju.

Izložba fotografija „Naš grad 71“ : srednjoškolci su 71 dan pripremali fotografije i tekstove o tome kako oni vide svoj grad i njegovu lepotu. Izložba je organizovana u SNP u Novom Sadu i u galeriji zrenjaninskog Narodnog muzeja.

 
Copyright © 2006 Dečji stvaralački centar Maštalište. All Right Reserved.